Mój stream ostatnio ma coraz większe problemy z czytaniem płyt, pozatym brak możliwości podłączenia wzmacniacza coraz bardziej mnie irytuje, więc przez myśl coraz bardziej przechodzi mi zmiana radyjka.
Nie chciałbym szukać malezyjskich lub chińskich zamienników columbusa bo navi mi niepotrzebna (mam super turbo Larka z automapa za 200zeta i sprawdza się super na moje potrzeby). Ale też nie chciałbym mieć takiej pięknej szpary pod standardowym "małym" radiem
Czy z tym będzie wszystko śmigało?
Rozumiem że nie będzie wglądu do czujników parkowania, ale zostanie dźwięk tak? Czytałem coś o problemach czy maxi Dot będzie działał?
A może macie jakieś inne typy? Podstawa dla mnie to:
- taka konstrukcja żeby nie było luki
- wyjście na wzmacniacz
- USB/SD
Sam zastanawiam się jak rozwiązać sprawę audio w kolejnym aucie (a będzie nim prawdopodobnie O2). Oczywiście chodzi mi o coś co da odpowiednie źródło sygnału - coś, czego brakuje w rozwiązaniach fabrycznych
No i pozostaje pytanie co zrobić z czujnikami parkowania, czy da się zrobić tak, żeby dawały jedynie sygnał dzwiękowy.
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz